UN HERLESİ MAMA TARİFİ

Malzemeler:
2 yemek kaşığı un
1/2 yemek kaşığı tereyağı
1 çay bardağı su




TARİFİ:
Teflon bir tavada tereyağını eritin, unu katın ve 1-2 dakika kavurun. Un hafif sarı bir renge dönüşürken, suyunu ekleyip, tahta bir kaşıkla sürekli karıştırarak muhallebi kıvamına gelinceye dek pişirin. Un herlesi kaynamaya başladıktan 1-2 dakika sonra ocaktan alın. Ilıyınca bebeğinize yedirin. Anneannelerimizden kalma bir mama olan un herlesi, doyurucu bir özelliğe sahiptir

Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler