Zeytinyağlı Enginar Tarifi

5 Adet Enginar
2 Soğan
1 Havuç
2 Patates
1 paket bezelye
Tuz
Şeker
Limon

Zeytinyağlı enginar tarifi;
2 Soğanı ince kıyıp yarım çay bardağ zeytinyağı ile kavuralım. Kavurduğumuz soğanlara küp kestiğimiz havuç ve patatesi ekleyip 3-4 dakika daha kavurun. Sonrasında bezelyeyi ekleyip üzerlerine enginarlarımızı yerleştirelim.

Enginar hizasını geçmeyecek şekilde su, 1 yemek kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı şeker ve 1 limonun suyunu sıkıp ekleyin. Düdüklü tencerede 15 dakika pişirdikten sonra Zeytinyağlı Enginarınız hazır.

Zeytinyağlı Enginar Tarifi



Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

1 yorum:

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler