İçi Muhallebili Kurabiye Tarifi



HAMURU:

1YUMURTA
1 ÇAY BARDAĞI SIVI YAĞ
1 YK. YOĞURT
4 YK. ŞEKER
1 PAKET KABATMA TOZU
3 BARDAK UN





TÜM MALZEME YOĞURULUR. HAMUR DİNLENİRKEN İÇİNİN MUHALLEBİSİ YAPILIR.

MUHALLEBİ:
1 BARDAK SÜT
1 YK. UN
1TK. NİŞASTA
5 YK. ŞEKER.

KATI BİR MUHALLEBİ YAPILIR


HAMURUMUZDAN ÇOK KÜÇÜK PARÇALAR ALALIM ELİMİZDE AÇALIM TAM ORTASINA MUHALLEBIYI KOYUP YUVARLAYALIM.
200 DERECEDE 25 DAK PİŞİRELİM.

PİŞEN KURABİYELERİMİZE ILK SICAKLIĞI ÇIKTIKTAN SONRA .ILIKKEN.ERİTTİĞİMİZ ÇİKOLATAYI ÜZERİNE SÜRELİM .
BEN KALIN TABAKA SÜRÜYORUM VE BUZDOLABINDA KAPAKLI BİR KAPTA TUTUYORUM.ZATEN KIYIR KIYIR OLAN KURABIYE CIKOLATAYLA TAM OLUYOR.TAVSİYE EDERİM
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNN
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler