KAHVELİ PASTA






PANDİSPANYASI:
1 K.FİN YOĞURT
3K.FİN UN
2K.FİN ŞEKER
1YK SIVIYAĞ
2 YK.SU
1KABARTMA TOZU.
1 PK KAKAO
TÜM MALZ.ÇIRPILIR YAĞLANAN VE UNLANAN KALIBA DÖKÜLÜR.180 DERECEDE PİŞİRİLİR 
BEN 2 BORCAM PİŞİRDİM .KESTİKTEN SONRA 4 KAT KEKİM OLDU.

       
ARASINA VE ÜZERİNE KREMA:
1.5 LT SÜT
1.5 BARDAK UN
1.5 BARDAK ŞEKER
 1PK KAKAO
1 BÜYÜK KASE TYAĞ.
TÜM MALZ. PİŞİRLİR .PİŞTİKTEN SONRA 5 DAKİKA MİKSERLE ÇIRPILIR.


ÜST SÜSLEME KREMASI :
1BARDAK SÜTLÜ NESCAFE
1PK KREMŞANTİ

ARA KEK KATLARINI SADE ŞEKERLİ NESCAFE İLE ISLATTIM.

HER KAT ARASINI ISLATIP , KREMAMIZDAN SÜRELİM .DIŞ KISMINIDA KREMAMIZLA KAPATIP SÜSLEMESİNİ YAPALIM.
B.DOLABINDA PASTAMIZ DINLENIRKEN .
1 BÜYÜK KASE YANI HEMEN HEMEN 2 BARDAK ÇİKOLATAYI ERİTTİM .DİKDÖRTGEN BİR TEPSİYE YAĞLI KAĞIT ÜZERİNE DÖKTÜM .HAFİF DONDUKTAN SONRA KESİP ŞEKLİNİ VERDİM .
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNNNNN

ÖENMLİ BİR NOT-BENİM GİBİ SABIRSIZ OLMAYIN:)BEN ÇİKOLATA TAM DONMADAN PASTAMA KOYDUM ...EE.. ÇİKOLATADA BİR SÜRÜ PARMAK İZİ OLDU:(
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

1 yorum:

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler