PANDİSPANYA

     
GAYET YUMUŞACIK HATTA ISLATMAYA BİLE GEREK OLMAYAN BİR PANDİSPANYA HAMURU BU.YUVARLAK BORCAMDA YAPTIM ÖLÇÜSÜNÜ ANLAMAK İÇİN YANINDAKİ KLASİK SU BARDAĞINA BAKABİLİRSİNİZ.18 CM LİK
1 K.FİN YOĞURT
3 YUMURTA
3K.FİN UN
2K.FİN ŞEKER
1YK SIVIYAĞ
2 YK.SU
1KABARTMA TOZU.
TÜM MALZ.ÇIRPILIR YAĞLANAN VE UNLANAN KALIBA DÖKÜLÜR.180 DERECEDE PİŞİRİLİR
.AFİYET ŞİFA OLSUNNNN

Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler