Uğur Anne ve Bebeleri Pastası

Günaydın cankuşlarımm:)) Anneler günü yaklaşıyor hızla... sizler için ince detaylar içeren bir önerim olacak bu pasta:)) Çilek kız olarak ben çilekleri uğur böcüğü yaptım:)) Bir tanesine yani ortada olana taç yaptım çilek yaprağından o uğur anne oldu diğerleri de bebeleri:)) Hep beraberler:)) Umarım beğenirsiniz.. Sizlere annelerinize özel bir pasta olur..
Bu tarifimi sevgili Gülsümcüğümün ev sahibeliğini yaptığı 59. P.D.Ç.S.Etkinliğine yolluyorum..Kolay gelsin canımcımm:))
Birde YE 55 BAHAR ŞENLİĞİ ETKİNLİĞİMİZ var tabiiki Sevgili Özlem Hanım Ev sahibeliğini yapmakta... Bu pastam Onada gitsin:)
Arkadaşlarım, ablalarım, kardeşlerimm.. Etkinlik Tariflerinde gözden kaçırdıklarım olmuş.. Atladıklarım olmuşş.. Başta sevgili Seval Hanım, Hümeyracığım ve Yıldız Hanım Olmak üzere hepinizden çok özür diliyorum.. İşyerinde hazırlıyorum postlarımı sanırım bu yüzden yaptım bu hataları.. Hepiniz hakkınızı helal edin.. Kusurumu affedin olur mu?.. Sizleri çok seviyorumm...

Hepinize selam ve sevgilerimle..
Deniz..

Malzemeler:
Pandispanya için:
4 adet yumurta
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı Sinangil Sade Kek Unu
1 pk. vanilin
İç Malzemesi:
2 pk. krem şanti+2 su bardağı süt
muz, çilek, çikolata parçacıkları
Üzerine:
Çilek
Toz fıstık
Çikolata
1 pk. sade krem şanti

Yapılışı:
Pandispanya için oda ısındaki yumurtalar şeker ile çırpılıp, un ve vanilin elenerek eklenip çırpmaya devam edilir. Elde edilen karışım küçük boy borcama dökülüp 175 dereceye önceden ısıtılmış fırında pişirilir..
Şantiler çırpılıp buz dolabına kaldırılır, meyveler süsleme ve iç dolgu için hazırlanır.
Pişen pandispanya soğutulup dinlendirilir. Ortadan ikiye kesilip çırpılmış krem şanti sürülüp meyveler eklenir. Aynı işlem pastamız yükselinceye kadar devam eder ve en son ikinci kat pandispanya sütle ıslatılıp kapatılıp şanti ile süslenip diğer figür çalışmaları tamamlandıktan sonra dolapta 1 gün dinlendirilen pastamız servis edilir..

Afiyet bal şeker olsunn:))
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler