2 paket eti burçak
75 gr tereyağ
2,5 su bardağı süt
yarım su bardağı süzme yoğurt
100-150 gram tahsildaroğlu krema loru
Üzeri İçin;
birer avuç ahududu,böğürtlen,yaban mersini
2 yemek kaşığı şeker
2 yemek kaşığı su
2 yemek kaşığı su
Burçak bisküvisini elimizle kırarak un haline getirelim.75 gram erimiş tereyağ ve süt ile bisküvileri iyice karıştırarak kelepçeli kalıba elimizle bastırarark yayalım.
Krema karışımı paketin üzerindeki gibi hazırlayalım.(ben krema loruda kullandım )Bisküvilerin üzerine karışımı yayıp 1 gece dolapta dinlendirelim(en az 4 saat)
Sos için meyveler,su ve şekeri kısık ateşte pişirelim ve blender ile hafifçe ezip cheese cake in üzerine yayalım.
Sos için meyveler,su ve şekeri kısık ateşte pişirelim ve blender ile hafifçe ezip cheese cake in üzerine yayalım.
Afiyet Olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder