ZEYTİNYAĞLI BAKLA


1 kurusoğan
Yarım kilo bakla
çeyrek su bardağı zeytinyağı
yarım tatlı kaşığı un
tuz,dereotu,1 tatlı kaşığı şeker
Baklaları ayıklayıp büyüklüklerine göre 2 veya üçe limonlu suya doğruyoruz.Yağımızda soğanı kavuruyoruz baklalarıda koyup kavurmaya devam ediyoruz unumuzu tuzumuzu ve 1 tatlı kaşığı şekerimizide koyup suyunu döküyoruz(göz kararı)Pişmeye bırakıyoruz.Pişince soğutup dereotu ve yoğurtla servis yapıyoruz bu kadarcık:))
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler