Hazırlama süresi: 20 dakika Pişirme süresi: Yok
Sütü tencereye koyun, unla beraber pişirmeye başlayın. Kıvamı koyulaşınca şekerleri ilave edip karıştırın. En son vanilyayı ekleyin. Kalpli pasta kekini ikiye ayırın, ılık sütle ıslatın. Her iki tarafına yaptığınız kremanın yarısını koyup, ikiye böldüğünüz çilekleri üzerine döşeyin. Diğer keki de kapatıp, kalan kremayı üstüne yayın. Kalan çilekleri üstüne düzgün bir şekilde yerleştirin. Hafif ve
lezzetli pastanız afiyet olsun…
MALZEMELER
* 1 adet kalpli pasta keki
* 500 gram taze çilek
* 1 çay bardağı ılık sütKreması için:
* 2 su bardağı süt
* 3 yemek kaşığı un
* Yarım su bardağı tozşeker
* 3 kaşık pudra şekeri
* 1 paket vanilya
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder