Elmalı milföy

(6 kişilik) Hazırlama süresi: 15 dakika Pişirme süresi: 20 dakika
Elmaları rendeleyin, tencereye alın. Kısık ateşte esmer şekeri de ilave edip pişirin. Sonra içine tarçın ve cevizi koyup karıştırın. Sonra kenarda bekletin. Milföyleri oda sıcaklığında biraz beklettikten sonra onları tek tek alıp kenarlarını küçük küçük şeritler halinde kesin. İçine elmalı karışımı doldurun. Sonra kenarları sepet yapar gibi kapatın ve tepsiye alın. Milföylerinizi 175 derece ısınmış fırında, 20 dakika pişirin. Çıkardıktan sonra üzerine pudra şekeri serpin. Afiyet olsun.
MALZEMELER
* 6 yağsız milföy
* 4 golden elma
* 1 çay bardağı çekilmiş ceviz
* 1 yemek kaşığı tarçın
* 1 yemek kaşığı pudra şekeri
* 2 yemek kaşığı esmer şeker
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler