Tavuk Balığı Buğulama (10 ay ve üzeri bebekler için)

Malzemeler
1 adet tavuk balığı filetosu
1 adet küçük boy havuç
1 adet küçük boy patates
1 çay bardağı iç bezelye
1 çorba kaşığı erimiş tereyağı
3 çorba kaşığı su

Yapılışı
Balığı 3-4 parçaya bölün.
Patates ve havucun dışını soyup küp küp kesin. Alüminyum folyonun içine balık parçalarını, patates, havuç ve kabukları soyulmuş bezelyeleri koyun.
Tereyağı, su ve az miktarda tuzu da ilave edip 200°C derecede bezelyeler yumuşayana kadar pişirin.
Çatalınızla ezerek bebeğinize ılık olarak servis yapabilirsiniz.
Öneriler
- Farklı sebzelerle pişirerek değişik lezzetler yaratabilirsiniz.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler