Mövenpick Dondurma Günleri başlıyor

Dondurmaya yer bırakın!


Mövenpick® Dondurma Günleri başlıyor!



İlk defa gerçekleşecek olan Mövenpick® Dondurma Günleri, birbirinden farklı dondurmalı lezzetler, çeşitli aktivite ve sürprizlerle 3 Haziran’da İstanbul’da başlıyor.


İsviçreli gurme dondurma ustası Mövenpick®, Türkiye’de bir ilke imza atacak Dondurma Günleri ile, birbirinden farklı dondurmalı lezzetler ve çeşitli aktivitelerle dondurma tutkunlarına sürprizlerle başlıyor.


İlk defa düzenlenecek olan Mövenpick® Dondurma Günleri, 3-12 Haziran tarihleri arasında İstanbul’da Bağdat Caddesi, Ulus, Nişantaşı, İstiklal Caddesi, Cihangir, Pera, Palladium ve Akmerkez Alışveriş Merkezleri, Bebek ve sahil şeridindeki 30’un üzerinde seçkin restoran, café ve bar gibi lezzet noktasını kapsıyor.

Pek çok restoran, café ve bar, Mövenpick® Dondurma Günleri’ne özel olarak hazırladıkları tariflerini ve dondurmalı menülerini etkinlik süresince misafirlerine sunacaklar. Aşşk Café, Bebek Otel, Bistro 33, Celine’s Café & Grill, Cookshop, Faros Restaurant, Grissini, Hardal, Hayal Kahvesi, Ist Cafe, Junction Pera, Kahvedan, Kırıntı, La Sirene, Mirror, Mövenpick Otel, Pasta Presto, S Café, TXM People’s Café Brasserie, Zanzibar ve Palladium AVM’de yer alan Mövenpick Kiosk gibi pek çok seçkin mekan Mövenpick® Dondurma Günleri’ne katılan 30 nokta arasında yer alıyor.


Sorbeli Somon Tartar denemek ister misiniz?

Dondurma severler etkinlik boyunca taze İsviçre kreması ve yüzde yüz doğal malzemeleri ile dondurma ustalarının hünerli ellerinde, tutkuyla hazırlanan Mövenpick® dondurmalı tatların keyfini çıkartacaklar. Öne çıkan tatlar arasında alkollü kahve eşliğinde Cognac VSOP dondurmadan oluşan ve TXM People’s Café’de denenebilecek Provocateur; Mirror ve Bebek Otel’de sunulan karışık kırmızı meyve, meyve sos ve garnitür eşliğinde 5 top sorbe içeren Palette de Sorbets ve Kırıntı’ya özel Mississippi Mud Pie ile Coconut & Swiss Chocolate dondurması yer alıyor.

Mövenpick® Dondurma Günleri kapsamında, dondurmanın gastronomideki farklı kullanım alanları da denenebilecek. Faros Restaurant’ta Lychée püreli ve Mövenpick® Passion Fruit & Mango sorbeli Milkshake, dondurmanın yazlık içeceklerde kullanımına iyi bir örnekken, Aşşk Kahve’de soğuk başlangıç olarak Avokado Püresi ile Somon Tartar ve Mövenpick® Passion Fruit & Mango sorbe servis edilecek.

Kör Tadım, Yemek Kursları ve Farklı Gastronomik Deneyimler

Mövenpick® Dondurma Günleri, Palladium AVM’deki Mövenpick Kiosk’unda düzenlenecek Kör Tadım (Blind Tasting) gibi farklı gastronomik deneyimlerle dolu. Etkinlikler ayrıca Garanti Hobimle Mutluyum Lezzet Okulu, Mutfak Sanatları Akademisi ve Delicatessen’de dondurmanın farklı yanlarını keşfedeceğiniz yemek kurslarına da ev sahipliği yapacak.

Mövenpick® Dondurma Günleri’nin bir diğer sürprizi ise bu özel tatların, aktivite noktalarında tüketicilere i-Pad üzerinden eğlenceli menülerle tanıtılması.



Mövenpick® Dondurma Hakkında:

Klasikler, Sorbeler ve Gurmeler olmak üzere 3 ana grupta, 18 farklı çeşidiyle seçkin market, şarküteri, restoran, kafe ve otellerde yerini alan Mövenpick® Dondurmaları ile lezzetin doruklarına varacaksınız
Taze İsviçre kreması ve içindeki doğal malzemeleri ile dondurma ustalarının hünerli ellerinde, farklı bir üslupla hazırlanan “klasik” dondurma tatlarının keyfini çıkaracak, yağ içermeyen “sorbe” ailesinin içerdiği gerçek meyve püresi ve meyve parçacıkları sayesinde doğallığın tadına varacak ve yenilikçi “gurme” lezzetlerle gastronomik bir deneyim yaşayacaksınız. Gurme dondurma ustalarının özel tarifleri ile hazırlanan Mövenpick® Dondurmaları’nın içindeki tüm malzemeler en iyi yetiştikleri ülkelerden özenle seçiliyor. Vanilya Madagaskar’dan, kakao Venezüella’dan, limon İspanya’dan, ceviz Çin’den, mango Ekvator’dan, fıstık İtalya’dan geliyor.

 
 
SEVGİ DOLU ÖPÜCÜKLER
 
DONDURMA TADINDA GÜNLER:)
 
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler