KNORR' LA MSA' DA BLOGGER ETKİNLİĞİ

Herkese en gülücüklüsünden sıcacık merhabalarrr:))))

Dışarıda öyle bir yağmur var ki şu an....vızır vızır itfaiyeler geçiyor sürekli...Emremle resmen tırstık:)))
Oğlum şimdi oyuncaklara dalmışken ben de neler yaptım bu hafta anlatayım size:)))

Geçen hafta  meloşla msn'de konuşurken KNORR'dan davet aldığını bana da gelip gelmediğini sordu:)))
yok dedim gelmedi valla şekerim,üzüldüm bak şimdi dedim:)))) oda üzülme üzülme gelir bak gör,sensiz olmazzz dedi:))))
Sonracığıma Cumartesi günü MSA'da yapılan KNORR etkinliğine gidiyor meloşcum,ben de doğum günüm olduğu için hazırlanıyorum, dışarıda eşimle ve oğluşumla öğle yemeği yemek için...bir telefon geliyor 12:45 te:)))))15 dakika sonra etkinliğimiz başlıyor acaba gelirmisiniz vs... ben gak guk, bilmem ki vs. derken bir baktık yoldayız:))))  Meloşcum herşeyi hazırlamış sağolsun , önlüğüm şapkam bile elindeydi:))) Acayip duygulandım inanın...

Şef  MEHMET SOYKAN eşliğinde knorr ürünleriyle nefissss yemekler hazırladık....Mehmet Bey gerçekten çok klas ve önemli bir isim,tanıştığım için çooook şanslı hissediyorum kendimi...Kendisini dinlerken gerçekten acayip heyecanlandım...Gözlerimden çıkan ışığı ben bile fark ediyordum yani:)))tekrar tekrar teşekkür ederim.

KNORR'un birbirinden nefis ürünlerini deneyerek nefis lezzetler çıkardık ortaya.Bütün ürünleri o kadar güzel ki zaten hepsini gönül rahatlığıyla tavsiye ederim size...Tavsiyem KNORR 'sa at sepete yapın:) Pişman olmayacaksınız:))

Canım Meloş,Canım İncim ve Sevgili Komşum Mert Bey'le kakara kikiri dakikalar geçirdik her zaman ki gibi...benim için harika bir doğum günü ve güzel bir cumartesi oldu.. mert bey 'de çok yetenekli bir arkadaşımız,ona da sonsuz başarılar dilerim buradan,inşallah beraber daha çok yemekler pişiririz. Ben biraz meloşla çeneye dalıp temizlik yapmayı unutsam da iyi bir ikili olduk değil mi Mert beycim:))))

Sevgili KNORR'a ,  UNILEVER'e, MSA'ya, ÜNİTE İLETİŞİME ,MEHMET SOYKAN'a ve süpriz yapıp gitmeme vesile olan arkadaşım  meloşa bu güzel gün için sonsuz teşekkürler ederim.








SEVGİ DOLU ÖPÜCÜKLER

ZEYNEPLE ÇİKOLATA TADINDA GÜNLER :)



Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler