SOSLU PATLICAN
MALZEMELER:
2 ADET PATLICAN
2 ORTA BOY DOMATES
2 DİŞ SARIMSAK
SIVIYAĞ
TUZ
YAPILIŞI:
PATLICANLARI ALACA SOYUP İSTEDİĞİMİZ ŞEKİLDE DOĞRAYALIM VE TUZLU SUDA 15 DAKİKA BEKLETELİM.
MİNİK BİR TENCEREYE SIVI YAĞ KOYUP,RONDODAN GEÇİRDİĞİMİZ DOMATESLERİ SARMISAĞI VE TUZU EKLEYİP 5 DAKİKA KADAR PİŞİRELİM.
KIZGIN YAĞDA PATLICANLARIMIZI KIZARTIP SERVİS TABAĞINA ALALIM.
ÜZERİNE DOMATES SOSUMUZU GEZDİRELİM…
SERVİSE HAZIRDIR.
AFİYET OLSUN.
Etiketler:
Yemek Tarifleri,
ZEYTİNYAĞLI YEMEKLER
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder