ZEYTİNYAĞLI PIRASA
MALZEMELER:
½ KİLO PIRASA
1 ADET HAVUÇ
3 ADET KESME ŞEKER
1 YEMEK KAŞIĞI PRİNÇ
ZEYTİNYAĞI
TUZ
SU
YARIM LİMONUN SUYU
YAPILIŞI:
ZEYTİNYAĞINDA PIRASALARI VE HAVUCU SOĞAN GİBİ KAVURUYORUZ.
HAFİF RENKLENİNCE PRİNÇ, TUZ, ŞEKER , LİMON SUYU VE BİRAZ SICAK SU İLAVE EDİYORUZ.
(BEN BİRAZ DA ÇAY KAŞIĞININ UCUYLA SALÇA KOYUYORUM, RENKLENİNCE DAHA ÇOK SEVİYORUZ,
LULUŞ ŞİMDİ BU YAZIYI OKURKEN SALÇA KOYUYORUM DİYE ÇOK KIZMIŞTIR KESİN :))))) )
PİŞTİKTEN SONRA SERVİS TABAĞINA ALIYORUZ.
MAYDANOZLA SÜSLEYİP SOĞUK SERVİS YAPIYORUZ…
AFİYET OLSUN.
MALZEMELER:
½ KİLO PIRASA
1 ADET HAVUÇ
3 ADET KESME ŞEKER
1 YEMEK KAŞIĞI PRİNÇ
ZEYTİNYAĞI
TUZ
SU
YARIM LİMONUN SUYU
YAPILIŞI:
ZEYTİNYAĞINDA PIRASALARI VE HAVUCU SOĞAN GİBİ KAVURUYORUZ.
HAFİF RENKLENİNCE PRİNÇ, TUZ, ŞEKER , LİMON SUYU VE BİRAZ SICAK SU İLAVE EDİYORUZ.
(BEN BİRAZ DA ÇAY KAŞIĞININ UCUYLA SALÇA KOYUYORUM, RENKLENİNCE DAHA ÇOK SEVİYORUZ,
LULUŞ ŞİMDİ BU YAZIYI OKURKEN SALÇA KOYUYORUM DİYE ÇOK KIZMIŞTIR KESİN :))))) )
PİŞTİKTEN SONRA SERVİS TABAĞINA ALIYORUZ.
MAYDANOZLA SÜSLEYİP SOĞUK SERVİS YAPIYORUZ…
AFİYET OLSUN.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder