Zeytinyağlı Barbunya


 
 
ZEYTİNYAĞLI BARBUNYA

MALZEMELER:

½ kg. barbunya

1 adet kuru soğan

½ çay bardağı zeytinyağı

1 adet iri domates

2 Diş sarımsak

4 adet kesme şeker

tuz

Sıcak su



YAPILIŞI:

Yemeklik doğranmış soğanı zeytinyağında pembeleşene kadar kavuralım.

Kabukları soyulmuş ve rendelenmiş domatesi,rendelenmiş sarımsağı , şekeri ,tuzu da ilave edip 3 dakika kadar karıştıralım.Ayıklanmış ve yıkanmış barbunyaları da ilave edip hafifçe karıştırıp suyunu ekleyip pişmeye bırakalım.



AFİYET OLSUN…


Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler