BAKLA KIZARTMASI

 
 
 
Malzemeler
500 gr taze bakla
2 yemek kaşığı limon suyu
1 su bardağı un
2 tane yumurta
1 su bardağı su
1 çay kaşığı tuz
kızartmak için
sıvıyağ
Yapılışı
Baklaları limonlu kaynar suda haşlayıp soğutun. Un, tuz, yumurta ve suyu çırpın. Baklaları harca bulayıp az yağlanmış teflon tavada arkalı önlü kızartın.
Not: İsterseniz Muratbey süzme yoğurtla servis yapın.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler