ANADOLU ÇORBASI




Malzemeler
1 su bardağı haşlanmış buğday
1 su bardağı kırmızı mercimek
1 tane soğan
1 yemek kaşığı salça
2 yemek kaşığı sıvıyağ
1 su bardağı haşlanmış nohut
tuz
karabiber
3 lt su
Yapılışı
Sıvıyağda salçayı ve soğanı kavurun. Kırmızı mercimeği ve suyu ekleyip pişirin. Pişen mercimeğe tuzu, karabiberi, nohutu ve buğdayı ekleyip 1-2 taşım daha kaynatıp ocaktan alın.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler