PAPATYA PASTASI



Malzemeler
3 tane yumurta
3 kahve fincanı toz şeker
3 kahve fincanı un
1 çorba kaşığı mısır nişastası
1/2 kahve fincanı su
1 çorba kaşığı sıvıyağ
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
1 çorba kaşığı kakao
ayrıca
1 paket pasta kreması
300 ml süt
3 adet portakal
damla çikolata
Yapılışı
Yumurtayı ve toz şekeri çırpın. Sırasıyla diğer malzemeleri ekleyip harcı kelepçeli kalıba dökün. Sıcak fırında pişirin. Soğuyan keki ikiye bölün. Portakal suyuyla ıslatın. Arasına çırptığınız kremadan sürüp portakal dilimlerini dizin. Diğer keki üzerine kapatın. Kremayla sıvayın. Portakal kabuklarıyla ve damla çikolatayla süsleyin.

Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler