PAÇA ÇORBASI

 



Malzemeler
6 adet koyun ayağı
3 çorba kaşığı un
yeterince su
tuz
sarımsak
2 çorba kaşığı sıvıyağ
1 çorba kaşığı toz biber
limon suyu
Yapılışı
Temizlenmiş paçaları kaynar suda yumuşayıncaya kadar pişirin. Bıçak yardımıyla sıyırıp doğrayın. Unu su yardımıyla boza kıvamına getirin. Yarım limon suyu ve 3-4 diş dövülmüş sarımsağı ekleyin. Çorbanın suyunda 2 kepçe alıp ılıştırın. Yavaşça unlu karışımı çorbaya ekleyin. Kaynayıncaya kadar karıştırın. Paçaları ekleyip tuzunu katın. 10 dakika daha pişirin. Servis sırasında üzerine yağlı toz biber gezdirin.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler