GÜL BÖREĞİ



Malzemeler
5 adet yufka
1 kalıp beyaz peynir
1 su bardağı süt
1/2 su bardağı sıvıyağ
3 adet yumurta (birinin sarısı üzeri için)
susam
çörekotu
Yapılışı
Yufkayı dörde bölün. Süt, sıvıyağ ve yumurtayı çırpın. Yufkalara sosdan gezdirin. Ufalanmış peynir yayın. Rulo şeklinde sarıp gül şekli verin. Yağlanmış tepsiye dizin. Üzerine yumurta sarısı sürüp çörek otu ve susam serpin. Kızgın fırında pişirin.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler