MALZEMELER
- 2 su bardagi irmik
- 2 su bardagi seker
- 2 su bardagi su
- 3 yemek kasigi fistik
- yarim su bardagindan bir parmak fazla sivi yag
Yagimizi hafif isitir gibi olduktan sonra icersine fistifimizi atip biraz kavuralim,arkasindan irmigimizi ekleyip irmigimizin rengi donene kadar (hafif kahverengi olucak)kavurmaya devam edelim rengi istedigimiz kivamda olduktan sonra uzerine sekerimizi ilave edelim ve iyice karistiralim sonra hemen kaynar iki bardak suyumuzuda ekleyerek 2-3 kez daha karistirdiktan sonra ocaktan alalim. istersek biraz dinlendirip kaselerde servis yapabiliriz yada hemen duz bir borcama yada tepsiye dokup duzledikten sonra soguyunca keserek servis edebilirsiniz.
gercekten memnun kalicaginiz bir lezzet...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder