kucuk yer ekmeklerini ( tas firin ) paylasicam sizlerle. Daha once yaptigim burada ekmeklerin tarifi ile ayni tarif. Bu sefer ben ekmekleri yuvarladim. Tatlarin d a bir deyiisklik yoktu ama cok sekle girdiler. Cok keyiflendirdiler soframizi. Mesela ust resimdeki gibi corba ile doldular.En kisa zamanda tarifi gelicek.
Bir kactanesini dilimleyip kizartim. Kizaran ekmeklere Italyan tarzi sarimsak surdum ,zeytin yagi gezdirdim ve en ustunede permesan serptim. Ogluslar tarafindan cok beyenildi.
Pazar sabahi esim icin ustte gorunen sekli aldi ekmekciklerim. Ortadan ikiye kesildi, biraz oyuldu ve tereyagi ile tatlandirildi . Tam ortaya 1 yumurta kirildi bir kac dilim sucuk ve firina girdi ekmekcikler. 6 dakika tutmustum firinda .Iki dakika daha az kalmaliymis, cok pismisler ;)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder