MALZEMELER
1 adet kabak
1 adet havuç
1 adet tavuk budu
1 çorba kaşığı tereyağı
1 çorba kaşığı sıvıyağ
2 yemek kaşığı tel şehriye
3 su bardağı yoğurt
3 çorba kaşığı un
Tuz
Su
YAPILIŞI
Önce tavuk budumuzu haşlıyoruz etini küçük küçük doğruyoruz.Diğer tarafta tereyağ,sıvıyağ tavaya koyalım rendelenmiş havucu ve kabağı kavuralım.Sonra kavurduğumuz sebzeleri tavuk suyumuzun içine ilave edelim tavuk etini ve tel şehriyeyi koyalım tuzunuda atalım.Sonra yoğurdu ve unu çırpıyoruz 1 su bardağıda su ekliyoruz hazırladığımız terbiyeyi kaynamakta olan çorbamıza ilave edip kaynayana kadar karıştırıyoruz.
AFİYET OLSUN
1 çorba kaşığı sıvıyağ
2 yemek kaşığı tel şehriye
3 su bardağı yoğurt
3 çorba kaşığı un
Tuz
Su
YAPILIŞI
Önce tavuk budumuzu haşlıyoruz etini küçük küçük doğruyoruz.Diğer tarafta tereyağ,sıvıyağ tavaya koyalım rendelenmiş havucu ve kabağı kavuralım.Sonra kavurduğumuz sebzeleri tavuk suyumuzun içine ilave edelim tavuk etini ve tel şehriyeyi koyalım tuzunuda atalım.Sonra yoğurdu ve unu çırpıyoruz 1 su bardağıda su ekliyoruz hazırladığımız terbiyeyi kaynamakta olan çorbamıza ilave edip kaynayana kadar karıştırıyoruz.
AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder