250 GR TEREYAĞI VEYA KATIYAĞ (YUMUŞAK)
3 SU BAR. UN
1 YUMURTA SARISI
1 SU BAR. PUDRA ŞEKERİ
1 PAKET KABARTMA TOZU
ÜZERİNE: 1 ÇAY BAR. PUDRA ŞEKERİ
YAPILIŞI: BADEMLERİ SICAK SUDA KABUKLARI SOYULANA KADAR BEKLETİN.SONRA RONDODAN ÇEKİN TEFLON TAVADA BİRAZ KAVURUN.SONRA BÜTÜN MALZEMEYİ KARIŞTIRIP BADEMİDE İLAVE EDİP YOĞURUN.MERDANEYLE 1 PARMAK KALINLIĞINDA AÇIN.ŞEKİL VERİP PİŞİRİN(175).SOĞUDUKTAN SONRADA PUDRA ŞEKERİNE BULAYIN.
AFİYET OLSUN...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder