ERZİNCAN LOKUMU


MALZEMELER:
2 paket margarin
1 su bar. zeytin yağı veye fındık yağı
3 yemek kaş. yoğurt
1,5 su bar. şeker
1 yumurta
1 paket kabartma tozu
aldığı kadar un
YAPILIŞI:
Şeker ile yağı, 10-15 dk yoğuralım.Diğer malzemeleri katıp hamur elimizi bırakana kadar yoğuralım.(hamur çok katı olmayacak.)Tepsiye hamuru elimizle bastıralım.pempeleşinceye kadar pişirelim ve soğuduktan sonra üzerine punra şekeri serpelim.
AFİYET OLSUN...
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler