Izgara etlerin yanına çok yakışan bir meze.
Hazırlama süresi: 10 dakika
Zorluk derecesi: 1 2 3 4 5
Kaç kişilik: 2-4
Malzemeler:
- 2 büyük boy domates -kabukları soyulup çok küçük küp küp kesilmiş-
- 1 küçük boy soğan - çok ince doğranmış -
- 1-2 diş sarımsak - çok ince doğranmış -
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 2 yemek kaşığı acı biber salçası
- 1 adet sivri biber - çok ince doğranmış -
- 1/4 su bardağı zeytinyağı - 4 yemek kaşığı kadar -
- 1/2 limon suyu ya da 2-3 yemek kaşığı nar ekşisi
- 1/4 su bardağı maydanoz - ince doğranmış -
- Deniz tuzu
Malzemeleri doğradıktan sonra karıştırma kabında iyice karıştırın. Servis tabağına alıp, üzerine biraz chives ya da taze soğan serpiştirin.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder