Alman Pastası






Malzemeler:


Kek İçin :
4 yumurta
2 çay bardağı şeker
120-130 gr erimiş margarin
2 çay bardağı süt-yoğurt karışımı
6 çay bardağı elenmiş un (içine bir paket kabartma tozu da ekleyin)


Krema :
4 su bardağı süt
2 yumurta
4 yemek kaşığı un
4 yemek kaşığı şeker
Ceviz kadar margarin
Vanilya
Pudra şekeri


  Hazırlanışı:
. Önce yumurta ve şekeri çırpın,
. Üstüne diğer malzemeleri de ekleyerek mikserle çırpmaya devam edin.
. Yuvarlak kek kalıbının içine dökün(kek kalıbını yağlamayı unutmayın),
. 175 derecede önceden ısıttınız fırında 40-50 derece pişiriniz(üstünün iyice kızarmış olduğuna dikkat edin)
. Fırında kek pişerken un,şeker,süt ve vanilyayı muhallebi kıvamına gelinceye kadar karıştırarak pişirin.
. En sonunda margarini de ekleyerek ateşten indirin.
. Pişen keki ikiye bölün ve ortasına hazırladığınız kremayı sürün
. Diğer parçasını da üstüne kapatın ve üstüne bolca pudra şekeri serpin.
. Şimdi afiyetle yiyebilirsiniz.


Değerli hanımlar ve beyler biliyorsunuzki bir yemeği yemek yapan içindeki sevgidir sizlere verdiğimiz tarifler içerisindeki malzemelere sevginizide katmayı unutmayın Dünya Mutfağı Yemek Tarifleri afiyetler diler.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler