24/7/2010
DÜĞÜN ÇORBASI
GECEDEN 1 BARDAK YARMA HAŞLANIR VE SUDA BEKLETILIR
DÜDÜKLÜDE 300 GR KUŞBAŞI ET HAŞLANIR VE DİDİKLENİR .
YARMA VE DİDKLENMİŞ ET BERABER PİŞİRİLİR.PİŞEN ÇORBAYA TERBİYESİ EKLENİR
TERBİYE:
ÇORBADAN 1 KEPÇE
1 BARDAK SOGUK SÜT
3 YK.UN
1 YUMURTA
BERABERCE ÇIRPILIR.SIRALAMA ÖNEMLİDİR ÇÜNKÜ SICAK ÇORBA YUMURTAYI KESTİRİR O YUZDENDE İÇİNE 1 BARDAK SOĞUK SÜT EKLERİZ.
TERBİYE ÇORBAYA YAVAŞCA AKTARILIR İÇİNE KBİBER EKLENİR BERABER 1 TAŞIM KAYNATILIR.ÜZERİNE T.YAĞ YAKILIR.
AFİYET ŞİFA OLSUNN........
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder