DÜĞÜN ÇORBASI

DÜĞÜN ÇORBASI



GECEDEN 1 BARDAK  YARMA HAŞLANIR VE SUDA BEKLETILIR
DÜDÜKLÜDE 300 GR KUŞBAŞI ET HAŞLANIR VE DİDİKLENİR .
YARMA VE DİDKLENMİŞ ET BERABER  PİŞİRİLİR.PİŞEN ÇORBAYA TERBİYESİ EKLENİR
TERBİYE:
ÇORBADAN 1 KEPÇE
1 BARDAK SOGUK SÜT
3 YK.UN
1 YUMURTA
BERABERCE ÇIRPILIR.SIRALAMA ÖNEMLİDİR ÇÜNKÜ SICAK ÇORBA YUMURTAYI KESTİRİR O YUZDENDE İÇİNE 1 BARDAK SOĞUK SÜT EKLERİZ.
TERBİYE ÇORBAYA YAVAŞCA AKTARILIR İÇİNE KBİBER EKLENİR  BERABER 1 TAŞIM KAYNATILIR.ÜZERİNE T.YAĞ YAKILIR.
AFİYET ŞİFA OLSUNN........
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler