Gül Şerbeti Tarifi

Gül Şerbeti Tarifi


Malzemeler:

100 gr gül yaprağı
25 ml limon suyu
150 gr şeker 
1 lt su 


Hazırlanış:

Gül yapraklarını bir tabağa koyun. Limon suyunu üzerine döktükten sonra parmaklarınız al al oluncaya kadar ezin. Ezdiğiniz yaprakları yarım saat dinlendirin. Şekeri ve suyu  kaynatın, sonra soğuyan  şerbeti güllerin üzerine döküp 12 saat dinlendirin. Daha sonra ince bir süzgeçle süzüp servis edebilirsiniz.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler