GÜLLAÇ TARİFİ
7 YAPRAK GÜLLAÇ
1LT SÜT
1.5 BARDAK ŞEKER
5 DAMLA GÜLSUYU
1 BARDAK FINDIK
BÜYÜK BİR TENCEREDE SÜTÜ VE ŞEKERİ KAYNATIP ILIK HALE GELMESİNİ BEKLEYİN.
ILINAN SÜTE GÜLLAÇ YAPRAKLARINI TEK TEK BATIRIP TEPSİYE DİZİN AYRICA BATIRILAN HER YAPRAĞA 1 KEPÇE SÜT DÖKÜN.
3. KATA FINDIKLARI SERPİN.
SON KATA KADAR BU İŞLEMİ TEKRAR EDİN.
KALAN SÜTÜDE GÜLLACA BOCA EDİN .
EPEYİ SÜTLÜ BİR GÖRÜNTÜ OLUYOR ANCAK KORKMAYIN GÜLLAÇ HEPSİNİ ÇEKİYOR.
TABİİ GÜLLACIN MARKASIDA ÇOK ÖNEMLİ BEN BİMDEKİ GÜLLACI ALDIM ÇOK KÖTÜYDÜ YAPRAKLAR ÇOK ZOR YUMUŞADI SONRASINDADDA ÇAMUR GİBİ OLDU .
BU SON GÜLLACI BAŞKA BİR MARKANIN ALDIM HEM YAPRAKLARI ÇOK YUMUŞAK OLDU SÜTLE ERİDİ HEMDE TADI ÇOK GÜZELDİ .ADI ARSEVEN OĞULLARI TAVSİYE EDERİM.
GÜLLAÇ ILINANA KADAR DIŞ ORTAMDA BEKLETİN SÜTÜNÜ DAHA KOLAY ÇEKER .
SOĞUYUNCA DOLABA KALDIRABİLİRSİNİZ.
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNN
BUDA
Etiketler:
SÜTLÜ TATLILAR,
Yemek Tarifleri
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder