KAYMAKLI KAYISI TATLISI


 MERHABALAR...RAMAZANDA SIKSIK KARŞIMIZA ÇIKAN VE BENCEEE NEFISS BIR TATLIDIR....

BEN DAYANAMAMMMMMM.....
BU ARADA DİYETE NE OLDU ACABA????????????????3 KILO ALDIM...NAPICAM BILMEM:(((((((((((((


NEYSE...RAMAZAN GECSIN BAKARIZ INSALLAH...

200 GR KAYISIYI  ORTADAN YARDIM ,1 BARDAK ŞEKER VE TAM HİZASINDA SU İLE HAŞLADIM.

İYİCE YUMUŞAYINCA ALTINI TAM AÇTIM VE KALAN SUYUNUDA ÇEKTİRDİM.

EĞER YİNEDE SU KALIRSA KAYMAKLARI YERLEŞTİRDİKTEN SONRA TATLININ ÜZERİNEDE DÖKERSİNİZ.BEN BİRAZ BIRAKTIM.

TATLIMA DÖKTÜM..PARLASINLAR DİYE....*

KAYISILAR İYİCE SOĞUYUNCA KAYMAKLARI YERLEŞTİRELİM...HIMMMM...
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNNNNNN


Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler