Çok lezzetli ve şifalı bir sebze yemeği hatta kahvaltılık yayınlıyayım istedim,sebze sevenler için mükemmel bir tat,ayrıca börek veya dolma yapmak için yapraklarını kullandığımız pazıların saplarını da değerlendirmiş oluyoruz,pek çok kişinin yapraklarını kullandım ama saplarını attım demesine üzülüyorum:(
aldığım 2 bap pazının yapraklarıyla bu böreği yapmıştım
gelelim yemeğimize:
2 bağ pazının sapları
2 adet kuru soğan
4-5 adet yeşil biber
domates rendesi
sızma zeytinyağı
2 adet yumurta(2 kişilik)
tuz,karabiber
güzelce yıkayıp kuruttuğum sapları ince ince kıydım,tavaya zeytinyağını ve sapları koyup harlı ateşte hafif soteledim,daha sonra doğradığım soğanları ve yeşil biberleri ilave edip biraz daha kavurdum,3-4 kaşık domates rendesi ve tuz,karabiber de koyup yumurtaları kırdım
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder