TEREYAĞLI TAZE PATATES


MALZEMELER
1/2 KG. TAZE PATATES
4 ÇORBA KAŞIĞI TEREYAĞI
1 DİŞ DÖVÜLMÜŞ SARIMSAK
1 ÇORBA KAŞIĞI KIYILMIŞ MAYDANOZ

YAPILIŞI

Tereyağını eritince küpp patatesleri ekleyip kapağını kapatın. Kısık ateşte, tencereyi arada sallayarak (25 dk kadar) patatesler yumuşayıncaya kadar pişirin. Tencereyi ateşten alıp tuz ve maydanoz serpip ısıtılmış servis tabağına çıkarın. Et veya tavuk yemeklerinin yanında garnitür olarak kullanın.

YAPAN ELLERİNİZE SAĞLIK ŞİMDİDEN AFİYET OLSUN :)
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler