DİYET BOZDURAN 2. Cİ TATLI SAHNELERİMİZDE.....
TA TA TA TAMMMM.......
SEVGİLİ PEPELANIN BLOĞUNDA GÖRMÜŞTÜM.ÇOK ZAMAN GEÇTİ ÜZERİNDEN DENEMEK İSTEDİM .
TABİİ BEN BİTTER SEVMEDİĞİM İÇİN SÜTLÜ ÇİKOLATAYLA YAPTIM.BANA GÖRE HARİKA OLDU.TAM BOMBA...YİYECEKSİN.SONRADA KOŞUYA ÇIKACAKSIN:)))
BEN PEPLANINKİNDE BAZI DEĞİŞİKLİKLER YAPTIM.MESELA ŞEKERİ AZALTTIM ÇÜNKÜ SÜTLÜ ÇİKOLATA BİTTERE NAZARAN DAHA TATLI.
PUDRAŞEKERİ İLE YAPTIM DAHA İYİ OLDU..
PEPELANIN KEKİNİN GÖRÜNTÜSÜ HARİKA OLMUŞTU.ZATEN YAPTIĞI HERŞEYİN GÖRÜNTÜSÜ HARİKA OLUYOR:)
http://cafepepela.blogspot.com/2011/02/nearly-flourless-chocolate-cake.html
KEKİ:
200GR TYAĞ
200 GR SÜTLÜ ÇİKOLATA
150GR PUDRA ŞEKERİ
5 YUMURTA
1YKAŞIĞI UN.
170 GR ANTEP FISTIĞI
TYAĞI ERİTELİM VE İÇİNE ÇİKOLATALARIMIZI ATALIM.
AYRI BİR KABA ŞEKERİ KOYALIM İÇİNE TEKER TEKER YUMURTALARI YEDİRELİM .
BU ARADA ERİYEN TYAĞLI ÇİKOLATA KARIŞIMIMIZI ŞEKERLİ YUMURTALARIMIZLA KARIŞTIRALIM.FISTIKLARIMIZDA İLAVE EDELİM.
SON OLARAK 1YKAŞ UNUMUZU ELEYEREK EKLEYELİM .
180 DERECEDE ÜZERİ KATILAŞANA KADAR PİŞİRELİM .
ERKEN ÇIKARTMAYIN ÇOK SULU OLUYOR.
ÜZERİ KATI TABAKA OLANA KADAR PİŞİRİN.
PİŞTİKTEN SONRA ÜZERİNE GANAJ YAPACAĞIZ.
BEN YİNE SÜTLÜ ÇİKOLATAYLA YAPTIM.
200 GR SÜTLÜ ÇİKOLATAYI 1PK ISITILMIŞ KREMANIN İÇİNE KOYUP HOMOJEN OLANA KADAR ÇIRPTIM.
GANAJI BUZDOLABINA KOYDUM ,
15-20 DAKİKA SONRA GANAJ KIVAM ALINCA KEKİN ÜZERİNE DÖKTÜM VE KEKLE BERABER BUZDOLABINA KALDIRDIM.
3 SAAT SONRA YEDİK.HIMM NEFİSTİ.
ERTESİ GÜNKÜ TADI ANLATAMAMMMMMMMMMMMM:)))))))))
İŞTE BUDAFIRINDAN ÇIKIŞ ANI:)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder