YALANCI EKMEK KADAYIFI
HERKESE MERHABALAR...OKULLAR KAPANDI 4 GÜZEL MELEĞİM EVDELER...
PEK FIRSAT BULAMIYORUM BİLGİSAYARI AÇMAYA...BAKMAYA.
GEÇEN GÜN OLURMU DİYE DENEME YAPTIM.OLMADI:)))))
TADI ÇOK GÜZEL OLDU.PEK HAFİF PEK LEZZETLİ OLDU AMA EKMEK KADAYIFI OLMADI:))))))
RAHATLIKLA MİSAFİRLERE SUNULABİLECEK HEM TAT HEM GÖRSEL OLARAK TATMİN EDİCİ AMA KLASİK EKMEK KADAYIFIYLA ALAKALI DEĞİL.DAHA ÇOK ŞERBETLİ TATLI VE MUHALLEBİ BULUŞMASI OLDU:))))))
ŞİMDİDEN AFİYETLER BALLAR ŞEKERLER OLSUN EFENDİM.
YAZIN HAFİF TATLI İSTEYENE BUYRUN TAT MÜKEMMEL:))))))))))))
HAMURU::::::::::::
3 YUMURTA
1 BARDAK ŞEKER
2 BARDAK UN
3 Y.KAŞIĞI İRMİK
1 BARDAK YOĞURT
1 PAKET KABARTMATOZU
ŞERBETİ::::::::::
3 BARDAK ŞEKER
4 BARDAK SU
1 DİLİM LİMON
MUHALLEBİSİ::::::::::::
YARIM LİTRE SÜT
YARIM BARDAK ŞEKER
YARIM BARDAK UN
YARIM KASE TYAĞ
1 PK KREMŞANTİ
HAMURU YAPALIM FIRINA ATALIM.
ŞERBETİ YAPALIM SOĞUMAYA BIRAKALIM.
ŞERBET SOĞURKEN MUHALLEBİMİZİ PİŞİRELİM.
PİŞEN MUHALLEBİMİZİN İÇİNE 1 PK KREMŞANTİ DÖKELİM VE 5 DAKİKA ÇIRPALIM.
PİŞEN TATLININ ÜZERİNE ŞERBETİNİ DÖKELİM.
SOĞUYUNCA MUHALLEBİMİZİ EKLEYELİM..........
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNNNNNNN
Etiketler:
ŞERBETLİ TATLILAR,
Yemek Tarifleri
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder