BEZE TARİFİ
3 YUMURTA AKI KAR GİBİ OLANA KADAR ÇIRPILIR VE TENCEREYE ALINIR .
İÇİNE ;
-3 Ç.BARD.ŞEKER
-1.5 YK.NİŞASTA
-3 DAMLA LİMON EKLENİR VE DİBİNİ TUTTURMADAN DEVAMLI ÇIRPARAK 5-7 DAK.PİŞİRLİR.
PİŞEN BEZELER SIKMA TORBASINA ALINIP İÇTEN DIŞA DOĞRU SIKILIR.
180 DERECE FIRINDA ÜZERİ KIZARANA KADAR PİŞİRLİR.
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNNNN
BUNLARDA PEMBE GIDA BOYASIYLA YAPTIKLARIMIZ...
Etiketler:
KURABİYELER,
Yemek Tarifleri
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder