BEZE TARİFİ

               
3 YUMURTA AKI KAR GİBİ OLANA KADAR ÇIRPILIR VE TENCEREYE ALINIR .

İÇİNE ;
-3 Ç.BARD.ŞEKER
-1.5 YK.NİŞASTA
-3 DAMLA LİMON EKLENİR VE DİBİNİ TUTTURMADAN DEVAMLI ÇIRPARAK 5-7 DAK.PİŞİRLİR.

PİŞEN BEZELER SIKMA TORBASINA ALINIP İÇTEN DIŞA DOĞRU SIKILIR.

180 DERECE FIRINDA ÜZERİ KIZARANA KADAR PİŞİRLİR.

AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNNNN

BUNLARDA PEMBE GIDA BOYASIYLA YAPTIKLARIMIZ...





Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler