ÇİLEKLİ TART


TART HAMURUMUZ YOĞURALIM 180 DERECEDE PİŞİRELİM .
PİŞİRMEDEN EVVEL TARTIMIZIN HAMURUNU ÇATALLA DELELİMKİ KABARMASIN.
PİŞTİKTEN SONRA ILININCA KREMASINI DÖKELİM VE SÜSLEYELİM .
SİZİ ASLA PİŞMAN ETMEYECEK BİR TART ..TAVSİYE EDERİM:)

HAMURU:
1 BÜYÜK KASE TYAĞ
2 YUMURTA
1.5 SU BARDAĞI PUDRAŞEKERİ
ALDIĞI KADAR UN 


ARA KREMASI:
500 ML SÜT
 YARIM BARDAK UN
YARIM BARDAK ŞEKER
1 KASE TYAĞ.
PİŞİRİLİR.
ILININCA İÇİNE 2 YUMURTA KIRILIP İYİCE ÇIRPILIR.

SÜSLEMESİ SİZE KALMIŞ:)
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNN
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler