ÇİLEKLİ TART
TART HAMURUMUZ YOĞURALIM 180 DERECEDE PİŞİRELİM .
PİŞİRMEDEN EVVEL TARTIMIZIN HAMURUNU ÇATALLA DELELİMKİ KABARMASIN.
PİŞTİKTEN SONRA ILININCA KREMASINI DÖKELİM VE SÜSLEYELİM .
SİZİ ASLA PİŞMAN ETMEYECEK BİR TART ..TAVSİYE EDERİM:)
HAMURU:
1 BÜYÜK KASE TYAĞ
2 YUMURTA
1.5 SU BARDAĞI PUDRAŞEKERİ
ALDIĞI KADAR UN
ARA KREMASI:
500 ML SÜT
YARIM BARDAK UN
YARIM BARDAK ŞEKER
1 KASE TYAĞ.
PİŞİRİLİR.
ILININCA İÇİNE 2 YUMURTA KIRILIP İYİCE ÇIRPILIR.
SÜSLEMESİ SİZE KALMIŞ:)
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNN
Etiketler:
Tatlilar,
Yemek Tarifleri
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder