ELDE AÇMA BÖREK

3 KASE UN
2 YKAŞ. YOĞURT
2 YK SİRKE
1TKAŞ. TUZ
125 GR TYAĞ
ALDIĞI KADAR UN.



TÜM MALZ. YOĞURALIM .SERT BİR HAMUR ELDE EDELİM .
HAMURUMUZU İKİYE BİLELİM .HER HAMURUDA  ONARLIK AYIRALIM .
TOPLAMDA ELİMDE 20 BEZE OLSUN.
İLK ONLARLIK GRUBU TATLI TABAĞI KADAR AÇALIM .
HER KATIN ARASINA ÇOK BOL ERİMİŞ TYAĞ SÜRELİM .
SON KATIDA AÇIP ÜZERİNE KOYALIM ANCAK YAĞLAMAYALIM VE B. DOLABINA KALDIRIP YAĞI DONAN KADAR BEKLETELİM .
İKİNCİ ONARLIK GRUBUMUZADA AYNI İŞLEMİ UYGULAYALIM .
YAĞI DONAN HAMURUMUZU ALALIM VE ÇOK İNCE OLACAK ŞEKİLDE AÇALIM.
YAĞLI TEPSİYE SERELİM .
ARASINA PEYNİR VE KAŞAR RENDESİ EKLEYELİM .
ÜST KATINIDA İNCECİK AÇALIM VE TEPSİYE SERELİM .

 1 KÜÇÜK TOPU İNCECİK AÇIP ARASINI YAĞLADIM .ZARF GİBİ KATLAYIP YENİDEN AÇTIM..BASİT BİR KATMET OLDU..AMA NEFİS OLDUUUUU:))))))))))

 180 DERECEDE PİŞİRELİM .
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNN
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler