HURMALI KURABİYE TARİFİ
İÇ HARCI::::::::
500 GR HURMANIN ÇEKİRDEKLERİNİ ÇIKARTALIM.
TAVAYA ALALIM.
İÇİNE 100 GR TAĞ EKLEYELİM.GÜZELCE HELLİMLENENE KADAR PİŞİRELİM.
PİŞTİKTEN SONRA SOĞUMAYA BIRAKALIM .O SIRADA HAMURU HAZIRLAYALIM...
MALZEMELER:::::::
1KASE YOĞURT
1TK.KARBONAT
1KASE ŞEKER
1 KASE SIVIYAĞ
ALDIĞI KADAR UN
TÜM MALZ. KARIŞTIRALIK.KURABİYE HAMURUMUZ HAZIR:)))))))
SOĞUYAN HARCIMIZI DOLDURALIM.180 DERECEDE PİŞİRELİM...BU NEFİS BİR KURABİYE OLUYOR...BU TARİFTE BENİM GÜZEL ANNİŞKOMA AİT:))))))))
AFİYET ŞİFA OLSUN HERKESE:))))))))))
Etiketler:
KURABİYELER,
Yemek Tarifleri
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder