HURMALI KURABİYE TARİFİ





İÇ HARCI::::::::

500 GR HURMANIN ÇEKİRDEKLERİNİ ÇIKARTALIM.
TAVAYA ALALIM.
İÇİNE 100 GR TAĞ EKLEYELİM.GÜZELCE HELLİMLENENE KADAR PİŞİRELİM.
PİŞTİKTEN SONRA SOĞUMAYA BIRAKALIM .O  SIRADA HAMURU HAZIRLAYALIM...


MALZEMELER:::::::

1KASE YOĞURT
1TK.KARBONAT
1KASE ŞEKER
1 KASE SIVIYAĞ
ALDIĞI KADAR UN

TÜM MALZ. KARIŞTIRALIK.KURABİYE HAMURUMUZ HAZIR:)))))))

SOĞUYAN HARCIMIZI DOLDURALIM.180 DERECEDE PİŞİRELİM...BU NEFİS BİR KURABİYE OLUYOR...BU TARİFTE BENİM GÜZEL ANNİŞKOMA AİT:))))))))

AFİYET ŞİFA OLSUN HERKESE:))))))))))


Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler