KABAK GRATEN






BENİM ÇOK SEVDİĞİM BİR TARİF OLDUKÇA DA KOLAY......

KABAKLARI KAYIK GİBİ SOYUP,OYALIM.....

İÇLERİNE KAVURDUĞUMUZ;
 KIYMA ,SOĞAN,DOMATES  VE SARIMSAĞI EKLEYELİM FIRINA VERELİM.
FIRINA VERİRKEN SALÇALI VE DOMATESLİ SOS HAZIRLAYALIM.KABAKLAR SOSLA PİŞSİN TADI DAHA GÜZEL OLUYOR.

SOS::::::
2 Y.KAŞIĞI SALÇA
1 DOMATES RENDESİ
3. YKAŞ. SIVIYAĞ
1. T.KAŞ TUZ
1.TKAŞ KARABİBER



180 DERECEDE 30 DAKİKA PİŞTİKTEN SONRA ÇIKARTIP ÜZERİNE BOL RENDE KAŞAR SERPELİM.
TEKRAR FIRINA VERİP KAŞARLARIN ÜZERİNİ KIZARTALIM...


HIM HARİKA VE SAĞLIKLI:))))))))))))))))

AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNN



Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler