Mantar Dolgulu Makarna

Makarnayı Migrostan aldım ve çok memnun kaldım..Mantar sever arkadaşlara tavsiye ederim..Mutlaka soslu yapmanızı öneririm.Zira, sade peynirlisi hiç hoş olmuyor.. Güzel ve sağlıklı bir hafta geçirmeniz dileğiyle..

Mantar Dolgulu Makarna

Hazırlanışı Kaynamış suya makarnalar atılıp 6 dk haşlanıp süzülür.

Mantar Dolgulu Makarna

Sosu 2 adet domates rendesi 1 diş sarımsak 2 yemek kaşığı sızma yağ 1 adet kuru soğan k.biber kekik biberiye kişniş tuz Tüm malzeme iyice kavrulur. Süzdürülmüş makarnalar içersine atılıp 3-4 dk çevrilir. Servis tabağına alınıp afiyetle yenilir..

Zeytinyağlı Girit Kabağı

Kabakları yine kavurdum..))

Mantar Dolgulu Makarna

Not:Sosu hazırlayıp içersine 1 su bardağı su ekleyip,kaynamaya başladığında, makarnaları içersine atıp pişirebilirsiniz..Öylede çok nefis olur..Sosu benim gibi çok sulu sevmiyorsanız, yukarıdaki tarife göre yapabilirsiniz..Afiyetler olsun..
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler