MALZEMELER:
4 dilim gögüs fileto
2 yemek kasigi un
3 yemek kasigi siviyag
1 tablet tavuk bulyon
2 dl sicak su
2 dl taze krema
karabiber,tuz
YAPILISI:
Gögüs filetolarini yikayip,kurulayalim.Daha sonra bunlari una bulayalim.Tavaya 2 kasik yag koyup kizdiralim.Etleri her iki taraflarini 3-4 dakika kizartalim.Üzerlerine tuz ve karabiber serpip bir kenarda bekletelim.Tavuk bulyonu 2 dl sicak suyun icerisinde eritelim.Etleri pisirdigimiz tavanin icine bulyonumuzu koyup kaynatalim,daha sonra kremayi da ekleyip biraz daha kaynatalim.Pisen etlerimizi tavaya ekleyip 3-4 dakika daha krema hafif koyulasana kadar ocakta tutalim ve eriste ile servis yapalim.
AFIYET OLSUN!
4 dilim gögüs fileto
2 yemek kasigi un
3 yemek kasigi siviyag
1 tablet tavuk bulyon
2 dl sicak su
2 dl taze krema
karabiber,tuz
YAPILISI:
Gögüs filetolarini yikayip,kurulayalim.Daha sonra bunlari una bulayalim.Tavaya 2 kasik yag koyup kizdiralim.Etleri her iki taraflarini 3-4 dakika kizartalim.Üzerlerine tuz ve karabiber serpip bir kenarda bekletelim.Tavuk bulyonu 2 dl sicak suyun icerisinde eritelim.Etleri pisirdigimiz tavanin icine bulyonumuzu koyup kaynatalim,daha sonra kremayi da ekleyip biraz daha kaynatalim.Pisen etlerimizi tavaya ekleyip 3-4 dakika daha krema hafif koyulasana kadar ocakta tutalim ve eriste ile servis yapalim.
AFIYET OLSUN!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder