AVCI BÖREĞİ
3 YUFKA
İÇ HARCI:
250 GR KIYMA
1 BARDAK İRİ ÇEKİLMİŞ CEVİZ
1 SOĞAN
3 DİŞ SARIMSAK
1 YK BİBER SALÇASI
TUZ
KBİBER
1 BARDAK İNCE BULGUR.
YAPILIŞI:
1 BARDAK BULGURU ÜZERİNİ GEÇECEK KADAR SUDA HAŞLAYALIM VE ALTINI KAPATIP ŞİŞMESİNİ BEKLEYELİM .
TAVADA TÜM MALZ. KAVURALIM .
BULGURU VE CEVİZİDE EKLEYELİM.
YUFKAMIZI AÇALİM VE KALIN SİGARA BÖREKLİK KESİP HARCIMIZI DOLDURUP SARALIM .
ÖNCE YUMURTA SARISINA SONRADA GALETA UNUNA BULAYIP KIZARTALIM .
BEN BİR KISMINI FIRINLADIM ANCAK AVCI BÖREĞİ KIZARTILINCA HAKKINI VERİYOR:)
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNN
Etiketler:
BÖREKLER,
Yemek Tarifleri
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder