CEVİZLİ KAYMAKLI İNCİR TATLISI




 MERHABALAR YİNE BENİM BAYILDIĞIMMM BİR TATLI...SANKİ HEPSİNE BAYILMIYORUM:))))))))))))))

300 GR İNCİRİN ORTASINI YARALIM.İÇİNİ BOL CEVİZLE DOLDURALIM.
1 BARDAK ŞEKER VE AYNI HİZADA SU İLE HAŞLAYALIM.
HAŞLANAN CEVİZLERDE TAZE CEVİZ HAVASI OLUYOR .....
AZICIK ŞERBETİNDEN BIRAKALIM.TABAĞA SÜS YAPALIM VE ÜZERİNE DÖKELİM Kİ PARLASIN....

BEN KAYMAKLA SERVİS YAPTIM....

HIMMMM...
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNNN..........


Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler