ÇİFT RENKİ KUP MUHALLEBİ
1 LT SÜT
1 BARDAK ŞEKER
1BARDAK UN
200 GR TYAĞ
TYAĞ VE UNU TENCEREMİZE ALALIM .
KISIK ATEŞTE 5 DAKİKA KAVURALIM.
ÜZERİNE SÜTÜ İLAVE EDELİM.
HAFİF KIVAM ALMAYA BAŞLAYINCA ŞEKERİNİDE KOYALIM.
PİŞTİKTEN SONRA 5 DAKİKA MİKSERLE ÇIRPALIM.
MUHALLEBİMİZİ 3 E BÖLELİM.
1.KISMI SADE OLUCAK.
2.KISMINA 160 GR ÇİKOLATA KOYALIM.MUHALLEBİNİN SICAĞI İLE ERİYECEK.
3.KISMADA AZCIK GIDA BOYASI VEYA ÇİLEKLİ K.ŞANTİ
KAT KAT DÖKELİM.
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNN......
BUNLARDA YATAY KUPLAR.
YAPMASI BİRAZ ZAMAN ALDI AMA ÇOK BEĞENİLDİ:)
ÖNCE BEYAZ MUHALLEBİYİ DÖKTÜM YATAY OLARAK.
KUPU YAN TUTTUM VE BEZE YASLADIM.15 DAK.DA MUHALLEBİ OĞUDU.
DİĞER KISMADA ÖBÜR RENKTEN KOYDUM.
AFİYET ŞİFA OLSUN:))))))))))
Etiketler:
SÜTLÜ TATLILAR,
Yemek Tarifleri
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder