ELMA ŞEKERİ TARİFİ






HERKESE MERHABALARRRRRR......

ELMA ŞEKERLERİME BU HAFTASONU ELMAŞEKERİ YAPTIM   :)))))))))))

GLIKOZ KULLANMADIĞIM İÇİN BİRAZ MAT GÖRÜNTÜ OLDU ANCAK LEZZET ÇOK GÜZELDİ.


3 BARDAK TOZ ŞEKER
1 BARDAK SU
1TATLI KAŞIĞI ELMA SİRKESİ
1 DAMLA KIRMIZI GIDA BOYASI
6 ELMA
1TKAŞIĞI LİMON

ELMALARI GÜZELCE YIKAYIP KURULAYALIM.
ELMALAR KENARDA BEKLERKEN LİMON SUYU HARİÇ TÜM MALZ. OCAĞA ALALIM VE KISIK ATEŞTE KIVAM ALDIRALIM.
KIVAMA KOYULAŞINCA LİMON SUYUNUDA EKLEYELİM.
ALTINI KAPATMADAN-KAPATIRSANIZ ŞEKER DONAR VE ELMALAR KAPLANAMAZ-ELMALARI ŞEKERE BULAYALIM..
YAĞLI KAĞIT ÜZERİNE DİZELİM.

AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNN..........

 


Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler