PANDİSPANYASI:
4 YUMURTA
3 KFİNCANI UN
1 KABART.TOZU
2KFİN.PŞEKERİ
YARIM FİNCAN ILIK SU
3YK KAKAO
KEKİMİZ PİŞİNCE DAHA SICAKKEN FIRIN KAĞIDI İLE BERABER RULO YAPALIM .ÜZERİNE NEMLİ BİR BEZ KAPATALIM .15 DAK. BEKLETELİM .
İÇİNİN KREMASI:
YARIM LİTRE SÜT
3YK KAKAO
YARIM BARDAK UN
YARIM BARDAK ŞEKER.
ARASININ KREMASINDAN 1 KASE AYIRALIM .İÇİNE BOLCA KREMAMIZDAN SÜRELİM .BAŞLANGIÇ NOKTASINADA FINDIK KROKANIMIZI BOLCA DÖKELİM .KEKİ YARIYA KADAR SARALIM VE TEKRAR KROKANI DÖKELİM .BU ŞEKİLDE SARILI OLARAK 30 DAK B.DOLABINDA DİNLENDİRELİM .
FINDIK KROKAN TARİFİ APARATİFLERDE MEVCUT:)
KEKİMİZİ B.DOLABINDAN ÇIKARALIM ÜZERİNİ KREMA İLE KAPLAYALIM .DAMLA ÇİKOLATA VE FINDIKLA SÜSLEYİP SERVİS YAPALIM .
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder