FRAMBUAZLI PASTA

                   
PANDİSPANYASI:24 CM LİK KALIPLA:
4 YUMURTA
4 KFİN UN
4K.FİN ŞELER
2YK.SIVIYAĞ
1PAKET KABARTMATOZU
3YK SU
BU PANDİSPANYANIN PÜF NOKTASI İYİ KABARMASI İÇİN SARILARI VE BEYAZLARI AYRI AYRI ÇIRPMAK.



KREMASI:1 LT SÜT
1 BARDAK P.UNU
200 GR KADAR TYAĞ
1 BARDAK ŞEKER
PİŞTİKTEN SONRA İÇİNE 1 BEYAZ ÇİKOLATAYI KIRIYORUZ ERİYENE KADAR KARIŞTIRIYORUZ.
HAZIR DONDURULMUŞ FRAMBUAZ KULLANDIM .YALNIZ ÇOK İYİ YIKAYIN VE SUYU TAMAMEN SÜZÜLENE KADAR BEKLEYİN .
PASTAMI 3 E BÖLDÜM .HERKATA KREMA VE FRAMBUAZ KOYDUM ÜZERİNEDE KREMALI SOSUMUN ARTANI -FRAMBUAZIN ARTANI VE ÇİLEKLİ KREMŞANTİ ÜÇLEMESİNDEN SÜS YAPTIM .
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNN
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler