PATATES KROKET






3 İRİ PATATES
YARIM PAKET KAŞAR RENDESİ
1 ÇİMDİK TUZ
1 YUMURTA
2YK MISIR NİŞASTASI.

YAPILIŞI:

PATATESLER HAŞLANIR.
SOĞUYAN PATATESLER  EZİCİ İLE EZİLİR.
BU AŞAMADA BLENDR KULLANMAYIN ÇÜNKÜ BLENDR PATATESİ SULANDIRIYOR.
EZİLEN PATATESELERE DİĞER MALZEMELER EKLENİR .
ELİMİZLE UZUN ŞEKLİLLER VEREREK ÖNCE YUMURTA SARISININA SONRADA GALETA UNUNA BULAYIP KIZGIN YAĞDA KIZARTIRIZ.


BEN DÜNDE NİŞASTA EKLEMEDEN 2 YUMURTA KATIP YAPTIM ODA ÇOK GÜZEL OLDU .

PATATESLİ HARCIMIN BİR KISMINI AYIRIP KREMA SIKICAĞI İLE SIKTIM VE FIRINA VERDİM.

 ODA ÇOK LEZZETLİ OLDU .
DENEYENLER BELKI BİLİR İGLONUN PRENSES PATETESİ VAR AYNI ONA BENZEDİ HEMDE ÇOK HAFİF OLDU.

 

BUNLARDA YENİ YAPTIKLARIM .....AİR FRYER İLE KIZARTTIM.....SAĞLIKLIDA OLMUŞOLDULAR:)))))))))))))







 





AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNNN
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler